середу, 12 березня 2014 р.

Рефлексія модуль 6

 Я повторюсь, але Intel - це не лише цікаво, творчо, а й надзвичайно пізнавально. 
В цьому модулі ми знову працювали в групах. Це була педрада, де ми обговорювали важливі питання, а також працювали на Wiki - сторінці. Також створили опитувальник, без якого наш проект не буде наповненим і цілим. Я справді вважаю, що для педагога, який хоче працювати корисно - дуже важливо знати всю інформацію, яку ми отримуємо. А особливо важливо використовувати цю інформацію.
Справді - вміння "правильно" працювати з Інтернет-ресурсами - це талант, який забезпечить приємну роботу і вчителю і учню.


5 коментарів:

  1. Аліночка, мені дуже приємно з тобою працювати.
    Дякую, що ти взяла на себе частину обов'язків, щодо організації.
    Сподіваюсь на подальшу співпрацю.

    ВідповістиВидалити
  2. Аліна, цілком з тобою погоджуюсь, щодо того, що знання, які ми отримуємо є дуже корисними для педагога. А вміння працювати з інтернет-ресурсами є просто необхідними в наш час. Бажаю творчих досягнень.

    ВідповістиВидалити
  3. Аліна, ви молодчина. Ви молоді і ви на правильному шляху: знання за плечима не носити, а знати багато - це бути цікавою людиною для багатьох, враховуючи і учнів. Це допоможе вам у житті та роботі. Успіхів!

    ВідповістиВидалити
  4. Аліночко, я бачу, Ви прагнете до самовдосконалення, до творчості. Бажаю Вам професійного росту і задоволення від Вашої нелегкої професії.
    Успіхів! Успіхів! Успіхів!

    ВідповістиВидалити